Halplast – ktoś zna tę firmę?
• Strona 1 z 1
- DrBen
-
Hejka, przeglądam oferty wózków widłowych i wiekszośc moich znajomych poleca mi Halplast. Czy ktoś zna te firme? Jakie macie opinie o sprzęcie, który sprzedają?
- Gustaff
-
Coś mi się obilo o uszy… Chyba kumpel ostatnio serwisował u nich wózki…
- Batalion
-
Teraz tak sprawdzam, ze link, który ja ostatnio znalazłem:
http://www.wozkiczestochowa.pl/wynajem to prowadzi wlasnie do tej firmy, o ktorą pytasz :) Nie miałem kasy, żeby kupić nowe widlaki, wiec poszedłem w opcję wynajmu. Bardziej mi się kalkulowalo. Maja fajny wybór, bo znajdziesz tam wózki nawet z udźwigiem do 10 ton. Ja akurat takich szukałem, wiec się ucieszyłem, ze nie musze sciagać ich z drugiego końca Polski, tylko ma je pod nosem, bo sa spod Częstochowy.
http://www.wozkiczestochowa.pl/wynajem to prowadzi wlasnie do tej firmy, o ktorą pytasz :) Nie miałem kasy, żeby kupić nowe widlaki, wiec poszedłem w opcję wynajmu. Bardziej mi się kalkulowalo. Maja fajny wybór, bo znajdziesz tam wózki nawet z udźwigiem do 10 ton. Ja akurat takich szukałem, wiec się ucieszyłem, ze nie musze sciagać ich z drugiego końca Polski, tylko ma je pod nosem, bo sa spod Częstochowy.
- DrBen
-
Oooo to tym bardziej fajnie się składa. Bo ja jestem z Częstochowy, wiec to rzeczywiście rzut beretem.
- Batalion
-
A Ciebie interesuje kupno czy wynajem?
- DrBen
-
Kupno. Dostałem kase z urzędu pracy na ten cel, wiec musze ją wykorzystać.
• Strona 1 z 1