Dobry psycholog rodzinny
• Strona 1 z 1
- Faun
-
Dobry psycholog rodzinny
Witam wszystkich. Mam pewien problem w domu.. nawet teraz mi głupio o nim pisać na forum ale chodzi o alkoholizm i przemoc. Czy ktoś zna jakiegoś psychologa w Warszawie, do którego można się zgłosić ze swoimi problemami itp.? Czuję, ze bardzo by mi pomogła taka konsultacja, ogólnie żeby ktoś zechciał mnie wysłuchać i zaproponował jakieś rozwiązanie itp.. najlepiej żeby był to specjalista ze stolicy.
- Thimble
-
Dobry psycholog rodzinny
Ale Ci współczuję.. też się wychowałem w rodzinei w której nie brakowało alkoholu ani różnych scen przemocy i wiem jak to boli.. ja sam osobiście nie zdecydowałem się nigdy na żadną pomoc i trochę mi tego brakuję szczerze mówiąc.. ale nie potrafiłbym doradzić nikogo z psychologów z Warszawy niestety.
- kazarayv
-
Dobry psycholog rodzinny
Jak chcesz dobrego psychologa z Warszawy to mogę polecić akurat znakomitą kobietę, która uratowała mi życie. To nie jest nawet przesada, bo przez jej pomoc i konsultacje wyszedłem na prostą. A miewałem naprawdę różne myśli.. zgłoś się do niej i sam zobaczysz, że będzie Ci pomogła bardzo pomóc.
- Vdrakkainen
-
Dobry psycholog rodzinny
hmm ja też miałem problemy rodzinne Warszawa jednak okazała się świetnym miejscem na rozpoczęcie terapii i sporo różnych brudów i historii z przeszłości wypłynęło na światlo dzienne. Ale to bardzo pomogło, w końcu się wiele spraw wyjaśniło i mogę mówić o dużej poprawie relacji w rodzinie..
- Artlonth88
-
Dobry psycholog rodzinny
Ja też niestety w rodzinie byłem świadkiem alkoholizmu i przemocy. Jednak wizyty u psychologa i psychoterapeuty bardzo mi pomogły i uświadomiły, że to nie moja wina (takie myśli miałem). Także wydaję mi się, że jak trafisz do dobrego lekarza to na pewno będzie Ci potrafił sporo pomóc.
• Strona 1 z 1