Przewożenie leków
• Strona 1 z 1
- mylna
Przewożenie leków
Witam. Klienci w moim sklepie składają zamówienia między innymi na szczepionki. A jak wiadomo, niektóre z nich muszą by przechowywane w niskich temperaturach, żeby drobnoustroje i przeciwciała, z których się składają, nie uległy po prostu zniszczeniu. Niestety tak to już jest, że jak chociaż chwilę będą w nie takiej temperaturze to już się po prostu do niczego nie nadają. Do tej pory miałam jedną firmę, która się podejmowała takiego przewozu, ale oni zwinęli manatki i już dłużej ich na rynku nie ma. I ja jestem w kropce. Bo zamówienia płyną, klienci czekają, a ja nie mam jak dostarczyć towaru, a czasami to są pilne i naglące sprawy. Znacie może jakieś firmy, które taki towar są w stanie dostarczyć?
- Faun
-
Przewożenie leków
Wow nawet nie wiedziałem do tej pory, że taka usługa przewożenia w niskiej temperaturze w ogóle istnieje. Wygląda to na super sprawę. I to serio tak naprawdę wszystko można w takiej niskiej temperaturze przewieść? To musi być super sprawa. Chętnie się jeszcze dowiem czegoś więcej na ten temat.
- mylna
Przewożenie leków
No ja to niestety nie jestem informacją i więcej Ci na ten temat nie powiem. Nie wiem czy można wszystko przewozić, mnie konkretnie tylko interesuje przewóz leków. I będę wdzięczną za informację. Sprawa jest naprawdę pilna i nagląca
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2016, 10:25 przez mylna, łącznie zmieniany 1 raz
- Thimble
-
Przewożenie leków
Skoro mówisz, że sprawa jest taka wymagają, to polecam Ci wejść na www .Z tego co wiem, to oni akurat przewożą chłodniami różne rzeczy, więc wbijaj tam do nich i się wszystkiego bez problemu dowiesz.
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2016, 10:26 przez Thimble, łącznie zmieniany 1 raz
- mylna
Przewożenie leków
No super. Ratujesz mi biznes normalnie. Dzięki za namiary.
• Strona 1 z 1